Call of Duty: Warzone (Modern Warfare) PS4

Nový COD je tu a hraje se opravdu parádně. Zkuste taky Warzone, ideálně pokud vás omrzel Fortnite, rozhodně by mohl být jeho nástupce.

Související:

Přečtěte si ještě

Islanders: a minimalist city builder
PC

Islanders: a minimalist city builder – recenze hry

Budovatelských strategií je na trhu bezpočet: většinou jsou kompetitivní a snažíte se za pomocí svých vojenských jednotek uchránit území a prosperitu svého národa a životy svých poddaných, ať již proti zákeřné AI nebo proti živým hráčům.

When the past was around PS4
PS4

When the past was around PS4

When the past was around je zajímavá point & click adventura jako ze starých časů, kdy tyto hry opravdu frčely. Demo jsem celé dohrál, takže pokud nevíte, co a jak, zde jde návod.

Dauntless PS4
PS4

Dauntless PS4 gameplay

Dauntless pro Sony Playstation 4 je zajímavá FPS, stejně jako další nedávno nahrané hry na Gamestar Youtube kanál je i tato ke stažení zdarma.

Zoo Empire hra
PC

Zoo Empire – recenze hry

Počítačová hra Zoo Empire je již starším titulem, přesto se ale stále drží v počítačích hráčů, kteří si ji rádi zahrají i v dnešní době, vzdor tomu, že je na trhu již mnoho modernějších počinů. V Zoo Empire máte možnost

the sims 4
PC

The Sims 4 recenze hry na PC

Velmi očekávaná novinka přinášející další díl virtuální reality spatřila světlo světa v září roku 2014. A jak se liší od předchozích dílů? Vzali si tvůrci k srdci nedokonalosti, nebo chyb a nepovedeností nasekali ještě více? Pojďme se na to podívat!