Final Fantasy VII remake PS4 demo

Dema her v Playstation obchodě stále přibývají a novinkou je i remake Final Fantasy VII. Zahrajte si demo této gamesy zdarma.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Fran Bow
PC

Fran Bow – recenze hry

Fran Bow je dílo švédského videoherního studia Killmonday Games AB, které bylo založené Isakem a Natalii Martinsson v roce 2012. Jedná se o takzvanou hru typu “point and click”, která i přes své jednoduché ovládání, má co nabídnout. Byla to

Minecraft Dungeons
PC

Minecraft Dungeons – recenze hry

Minecraft dnes zná snad každý. Ale co takhle nová hra od švédského studia Mojang jménem Minecraft Dungeons, která byla oficiálně vydána 26. května 2020 a za tu dobu si hru koupilo nebo stáhlo skoro 10 milionů lidí.

bound ps4 gameplay
PS4

Bound PS4 gameplay (ps plus 11-2017)

Bound je další listopadová hra zdarma. Mít Playstation Plus se opravdu vyplatí, několik plných her každý měsíc a ročně zaplatíte pouze 1500 kč. Ideální dárek k Vánocům a hned můžete i pařit online, třeba super gamesu GTA 5.

Soul Knight
Hry na mobilní zařízení

Soul Knight – recenze hry

Hraní online s přáteli, single player i bez potřeby připojení k internetu, jednoduché ovládání, vtipné koncepty a hlavně odreagování při střílení do nepřátel v pixelové grafice, to vše vám zdarma může nabídnout úžasná hra Soul Knight, která vás jen tak