Darwin Project PS4 gameplay

Darwin Project na PS 4 je free to play hra, dalo by se říct další kopie legendy Fortnite. No posudťe sami, na kolik si jsou podobné.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Ps Plus hry červenec 2022
PS4

Ps Plus hry červenec 2022

Červenec je ideální doba, kdy studenti nemusí chodit do školy a mohou si každý den skvěle zahrát na Playstation. A nové hry v tomto měsíci k tomu přímo vybízí.

Concrete Genie PS4 (Ps Plus 2/2021)
PS4

Concrete Genie PS4 (Ps Plus 2/2021)

Concrete Genie je druhá hra, kterou v únoru na PS Plus najdete. Jedná se o zajímavou 3D skákačku, která nadchne nejen děti dospívající, ale i dospělé. Navíc nejen s českými titulky, ale i Cz dabingem. A to už je pádný

Need for Speed: Rivals PS4 gameplay
PS4

Need for Speed: Rivals PS4 gameplay

Need for Speed: Rivals můžete koupit na Playstation Store opravdu za pár korun. Hra je sice stará 5 let, ale to ji nic neubírá na kvalitě a zábavě. Prostě klasické NFS tak jak ho známe už od 1 dílu.

hry pro windows 10 ke stažení zdarma 03
PC

Hry pro Windows 10 zdarma

Hry pro Windows 10 jsou ke stažení zdarma v obchodě Store. Stáhnout a zahrát si je může každý. Podívejte se, co se nejvíc stahuje a hraje v srpnu 2017.

Miraculous: Rise of the Sphinx
PS5

Miraculous: Rise of the Sphinx recenze hry

Miraculous: Rise of the Sphinx je videohra inspirovaná populárním animovaným seriálem Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir. Hra vám umožní stát se součástí dobrodružství mladých superhrdinů Marinette a Adriena, kteří se proměňují v Ladybug a Cat Noir, aby bojovali