Ps Plus hry únor 2020

V únoru nás na Playstation Plus čekají opravdové herní pecky. Jaké to jsou se dočtete právě zde.

Ps Plus hry únor 2020

Ps Plus hry únor 2020

Sami vidíte, že skoro nemá cenu kupovat na PS Store hry, protože časem se objeví, stejně jako nyní, i luxusní AAA tituly.

Ještě váháte, zda má PS+ členství smysl?

Související:

Přečtěte si ještě

Moving Out PS4
PS4

Moving Out PS4

Ve hře Moving Out si zahrajete na stěhováka. Máte určitý čas na to vystěhovat celý dům do dodávky. Zvládnete to? Ve videu se podívejte na ukázku, je to celkem fofr, aby se vše stihlo. Co myslíte, povedlo se?

Unravel 2 ps4
PS4

Unravel Two PS4 trial

Unravel II je pokračování nádherné 2D hopsačky s parádní hudbou. V díle 1 jste hráli jen s jednou postavičkou, ve dvojce už má červený panáček modrého kamaráda :)

Asphalt 8 Airborne
Aplikace

Windows 10 a hry

Mnoho hráčů jistě zajímá, zda přejít na nové Windows nebo zůstat u těch starších, kde ale všechny gamesy šlapou bez problémů.

Command & Conquer: Red Alert, Remastered Edition
PC

Command & Conquer: Red Alert (Remastered Edition)

Kdo by neznal tohoto premianta mezi RTS strategiemi? Mnoho zkušených hráčů nostalgicky zatlačí slzu, série, u které jsme se dočkali už třetího dílu, nyní ožívá v remasterované verzi. Je okořeněná hudbou v podání Franka Klepackiho, pečlivostí vývojářů z Lemon Sky Studios a

Devil May Cry 5
Xbox One

Devil May Cry 5 – recenze hry

Je to již mnoho let, kdy byl vydán první díl Devil May Cry. Přesněji psal se rok 2001 a nyní tu stojíme před pátým dílem, který byl vydán v roce 2019. Celkovou sérii nemusím asi vůbec představovat, protože ten, kdo