Jak vypnout voice chat v GTA V

Návod na vypnutí voice chatu ve hře Grand Theft Auto 5.

GTA V hraje opravdu hodně hráčů i po 7 letech, kdy hra poprvé vyšla. Pokud vás ale taky otravuje to, když hrajete Online verzi a stále někdo křičí a mluví, protože si zapoměl vypnout mikrofon, zde je postup, jak to nastavit, aby se podobné věci nestávaly i vám a ostatní hráči neslyšeli vše, co se z pokoje či obýváku ozývá :)

Jak vypnout voice chat v GTA 5

Spusťte hru, stiskněte na klávesnici ESC a dále ve hře Settings. Najeďte na volbu Voice Chat a zvolte Off. Tím máte veškerou komunikaci přes mikrofon vypnutu. Kdo hraje GTA Online a nemusí si s nikým povídat, ten tuto možnost využije.

Jak vypnout voice chat v GTA V

Pokud ale chcete hrát, ale mluvit jen „když je potřeba“, pak je zde také možnost. Zvolte Voice Chat Enabled.

Jak vypnout voice chat v GTA V 2

A u volby Voice Chat Talking stiskněte Push to talk. Nyní půjde mluvit pouze po stisknutí tlačítka N na klávesnici.

Jak vypnout voice chat v GTA V 3

Odkazy GTA V:

Přečtěte si ještě

zombies run
Hry na mobilní zařízení

Zombies Run – hra na android

Říkáte, že už máte dost všech těch zombie filmů, her, triček, sloganů a dalších sounáležitostí, které k tomuto kultu patří? V tom případě obraťte list, jelikož se na scéně objevuje další z řad líbivých názvů, Zombies, Run!.

V-rally 4
PC

V-rally 4 recenze hry

V-Rally tu s námi je již nějakou dobu, pěkně dlouho ležela tato hra v šuplíku, než ji tvůrci opět oživili. Přidali nový kabátek, trošku ji vyšperkovali, aby zaujala i náročnější mladší publikum a hurá na pulty obchodů. Povedla se ale tato hra?

Ps Plus hry květen 2023
PS4

Ps Plus hry květen 2023

Květen, měsíc lásky je tu, ale někdo možná dá raději přednost kvalitní hře, tak pojďme juknout na to, co nám u Sony v tomto měsíci připravili v Playstation Plus.