Xbox One S 1TB koupíte již za 4990 kč

Xbox One S je výkonná herní konzole. Aktuálně se dá sehnat za 4990kč a díky tomu to bude ideální dárek k Vánocům pro nejednoho pařana.

Nejeden rodič řeší, zda koupit dítěti na hry výkonný herní počítač nebo konzoli. Protože jsem také táta dvou dětí a sám si také občas zahraju, určitě mám porovnání. Pokud chcete jen sednout, zapnout tv a Xbox a hned hrát, pak je konzole jasná volba. Nic není třeba nastavovat, prostě hrajete a to je ten důvod, proč bude tato levná herní konzole ideál.

Porovnejte nejnižší cenu na Heureka.cz

Související:

Přečtěte si ještě

fallout shelter ps4
PS4

Fallout Shelter PS4 demo

Herní serii Fallout asi není třeba představovat. Vyšlo již hodně dílů a právě Shelter si na PS 4 také můžete stáhnout jako Free to Play a zkusit zahrát.

A Plague Tale: Innocence
PS5

A Plague Tale: Innocence PS5 (Ps Plus 7/2021)

A Plague Tale: Innocence rozšiřuje nabídku her na Playstation 5, dostupných zadarmo díky PS Plus nabídce z července 2021. Pokud máte rádi příběhové hry a navíc s českými titulky, určitě si ji zahrajte, pokud máte PS5.

F1 2018 - 4
PC

F1 2018 – Recenze na nové formule

Na startovní rošt se 24.8.2018 postavila nová hra od Codemaster plně licencovaná od FIA. Řeč je samozřejmě o Formuli 1 2018, kde vedle licencovaných všech vozů a tratí letošního ročníku naleznete také bonusové formule, se kterými se jezdilo v minulých ročnících,

Tropico 5
PC

Tropico 5 – recenze hry

Řízení vlastního ostrova, pašování rumu během prohibice, omezování svobody lidí a zabití souseda, protože nesouhlasí s demokracií, to je přesně hra Tropico 5. Samozřejmě je už na každém hráči, jak povede svůj ostrov.