Jak nabíjet ovladač k PS4

Nabíjet herní ovladač ke konzoli Sony Playstation 4 můžete několika způsoby. V článku vám ukážu 3 nejčastěji používané.

Nabíjení gamepadu Dualshock V2

Varianta první a nejčastější způsob je zapojení přímo do PS4 kabelem dodaným v balení. Zde vidím ale problém, že kabel je krátký a tak během procesu nabíjení nebude možné na konzoli hrát. Ale i kdo máte kabel ke gamepadu delší, často je konzole u televize a to byl pak kabeláž musela mít několik metrů, což nemá. Takže nechat nabíjet a zahrát si pak.

Jak nabíjet ovladač k PS4

Kabel stačí zapojit do tohoto konektoru.

Jak nabíjet ovladač k PS4 - 2

Druhá varianta je použití powerbanky. Tu máme doma snad všichni, protože i na cestách s mobilem je třeba mít „dobito“. Zde jsem použil pro ukázku kabel kratší, ale samozřejmě můžete mít delší a pak vás to při hraní nebude omezovat.

Jak nabíjet ovladač k PS4 - 3

Třetí varianta a moje nejoblíbenější je to, že použijete klasickou nabíječku k mobilu a tuto zapojíte do sítě. Nabito je za chvilku (podle míry vybití cca 1-2h) a navíc se může pařit i během dobíjení.

Jak nabíjet ovladač k PS4 - 4

Doporučujeme:

Přečtěte si ještě

Mass Effect: Andromeda 2
PC

Mass Effect: Andromeda – recenze hry

Mass Effect: Andromeda – poslední přírůstek nejslavnější vesmírné RPG série po vydání provázely různé přívlastky. Diskutovalo se o grafice, hlavních postavách, společnících, nové galaxii a nenaplněných očekáváních.

Grid - závody aut
PS4

GRID – recenze hry

Herní studio Codemasters je známé především díky svým závodním titulům. Po dvou velmi povedených simulacích F1 2019 a DiRT 2.0 přišel s něčím, co spíše potěší arkádové hráče. Řeč je o hře Grid. Co vše nám přinese?

onrush ps4 beta
PS4

Onrush beta ps4 gameplay

Onrush jsou nové parádní závody pro Sony Playstation 4. Beta je k dispozici zdarma, ale často jsou servery plné, takže než se spojíte, můžete si celkem počkat. Ale rozhodně to za to stojí, je to mazec.

ps plus games 10-2020
PS4

Ps Plus hry říjen 2020

Konečně začíná období každodenního paření a jak jinak si den zpříjemnit, než právě pomocí nových her, které na Playstationu + v říjnu vyšly. Tentokrát budou nadšeni jak fandové autíček, tak i upírů :)