Gta Online: Highest speed

V modu hry Gta Online: Highest speed máte za úkol jet co nejvyšší rychlostí. Důležité je zvolit vhodný dopravní prostředek a už to jede, jako na videu.

Video

Související:

Přečtěte si ještě

Judgment ps4
PS4

Judgment ps4 gameplay

Judgment PS4 je japonská hra a jak je zvykem u podobných typů, jedná se o mlátičku. Tak pokud máte tento typ her rádi, podívejte se na video a případně si demo z Playstation Store stáhněte.

the crew
PS4

The Crew Calling All Units PS4 Time Trial

Závodní hra The Crew Calling All Units by se dala přirovnat k autíčkům Forza Motorsport 2. Sami si zkuste demo, které je ale časově omezeno, po vypršení času už si bohužel nezahrajete a je nutná koupě plné verze.

Stumble Guys
Hry na mobilní zařízení

Stumble Guys – recenze hry

Hledáte hru, kterou si budete moci užít nejen sami, ale i se svými přáteli? Zkuste pro Android i iOS bezplatně dostupné Stumble Guys. Tato hra vychází z naprosto jednoduchého principu, vyberte si postavičku, se kterou budete závodit, připojte se ke

pou
Hry na mobilní zařízení

Mobilní aplikace – Pou!

Pou – malého mimozemšťánka, který vypadá jako trojúhelníková brambora a chová se jako legendární Tamagoči – předchůdce Poua a miláček vašich rodičů či starších sourozenců – zná dnes každý, kdo vlastní mobilní zařízení či tablet, Blackberry, iOS, Android nebo Apple.

Nioh PS4 (Ps Plus 11/2019)
PS4

Nioh PS4 (Ps Plus 11/2019)

Nioh je první hra ke stažení zdarma v listopadu, v případě že máte zaplacenou službu Playstation Plus. Podívejte se na začátek hry, ať víte, zda stojí za to.