MLB The Show 19 PS4 (Ps Plus 10/2019)

MLB The Show 19 (Major League Baseball) je druhá říjnová hra zdarma na Sony Playstation Plus. Jak vypadá se můžete podívat na videu.

Související:

Přečtěte si ještě

Dragon Quest XI
PS4

Dragon Quest XI PS4 demo

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Hra hlavně pro japonské fanoušky, ale za vyzkoušení stojí. I když je tam víc videa než hry. Každopádně „za ty prachy“… :)

Pro Cycling Manager 2018 - 2
PC

Pro Cycling Manager 2018 – Tour de France u vás doma

Každé léto pravidelně sleduji zápolení těch nejlepších světových cyklistů na televizní obrazovce při Tour de France a zároveň očekávám příchod mé nejoblíbenější hry – Pro Cycling Manager a nejinak tomu bylo i loňské léto, kdy se na pultech obchodů objevil

PES 2021 PS4 lite
PS4

PES 2021 PS4 lite

V dalším pokračování hry Pro Evolution Soccer 2021 se neděje nic moc nového, ale fandové PES budou určitě nadšeni. V zápase se utkají týmy Arsenal a Manchester United.

Torchlight II PS4 demo
PS4

Torchlight II PS4 demo

Torchlight II je RPG opravdu hodně podobné legendární hře Diablo. To si ale na PS4 nezahrajete, tuto gamesku ale ano. Volba je na každém z vás.

The Casebook of Arkady Smith PS4 demo
PS4

The Casebook of Arkady Smith PS4 demo

The Casebook of Arkady Smith na Playstation 4 je zajímavá hra, která mi hodně připomněla starší díly GTA – 3 nebo Vice City. Podívejte se na video z dema a určitě mi dáte zapravdu. Ale jak se říká, originál je

PlayStation Plus hry leden 2024
PS4

Ps Plus hry leden 2024

Nový rok je tu, bude možnost zahrát si nové hry, případně ty starší „zdarma“, pokud máte PSPLUS. Je to několik desítek her ročně, podle mě skvělá investice.