Dragon Quest Builder 2 PS4 demo gameplay

Dragon Quest Builder 2 demo na Sony Playstation 4 si můžete zahrát také, stačí si hru stáhnout v PS Store a můžete to udělat i z počítače.

Podívejte se také, jak vypadá Dragon Quest Builder 1.

Doporučujeme:

Přečtěte si ještě

PlayStation Plus hry březen 2024
PS4

Ps Plus hry březen 2024

Možná právě teď máte jarní prázdniny, ať jste žák školou povinný nebo třeba učitel, který rád hraje hry, pojďte se podívat jaké si můžete v tomto měsíci na Playstation 4 a 5 zahrát.

Word surf
Hry na mobilní zařízení

Word surf – recenze hry

Word Surf je mobilní hra pro Android a iOS, která kombinuje prvky klasického slovního hledání s hádankovou hrou. Cílem hry je najít všechna skrytá slova v síti písmen. Hra je vhodná pro hráče všech věkových kategorií a nabízí příjemnou zábavu

the crew
PS4

The Crew Calling All Units PS4 Time Trial

Závodní hra The Crew Calling All Units by se dala přirovnat k autíčkům Forza Motorsport 2. Sami si zkuste demo, které je ale časově omezeno, po vypršení času už si bohužel nezahrajete a je nutná koupě plné verze.

Ps Plus hry srpen 2023
PS4

Ps Plus hry srpen 2023

Polovina léta je za námi, tento týden počasí vypadá špatně, tak co jiného dělat než zasednout ke konzoli. Jak se říká, ať je léto nebo zima, u PS-ka je vždycky príma :))

Tools Up PS4 demo
PS4

Tools Up PS4 demo

Ve hře Tools Up se staneš hodinovým manželem, který vymaluje, uklidí, položí koberec a zvládne další domácí práce. Na rozdíl od reality to tady je docela zábava :)

Street Fighter V PS4
PS4

Street Fighter V PS4 gameplay

Street Fighter V je další díl bojovky, jejíž kořeny sahají několik desetiletí zpět, kdy se hrála ještě na automatech. Dnes si ji každý zahraje v pohodlí domova. Jak hra vypadá ukáže právě toto demo na PS4.