Omen of Sorrow PS4 gameplay

Omen of Sorrow pro Sony Playstation 4 je celkem zajímavá mlátička, jako ze starých časů. Tak si ji zahrajte také, na psstore je ke stažení zdarma.

Video

Podobné hry:

Přečtěte si ještě

Among Us hra
Hry na mobilní zařízení

Among Us – recenze hry

Neuvěřitelně populární hru Among Us, která zažila největší boom v roce 2020, kdy ji hrál skoro každý, vydala roku 2018 společnost Innersloth. Tehdy si nezískala příliš pozornosti, vloni jí ale měla více než kterákoliv jiná hra. Jakto? Je opravdu tak

gta london 1969 - grand theft auto
PC

Grand Theft Auto: London 1969

GTA – London 1969 je datadisk k prvnímu dílu Grand Theft Auto a je fakt zábavný. Jezdíte po Londýně, takže vlevo a ten jazyk mafiánů z Anglie je taky humorný, v porovnání s americkou angličtinou.

Mass Effect: Andromeda 2
PC

Mass Effect: Andromeda – recenze hry

Mass Effect: Andromeda – poslední přírůstek nejslavnější vesmírné RPG série po vydání provázely různé přívlastky. Diskutovalo se o grafice, hlavních postavách, společnících, nové galaxii a nenaplněných očekáváních.

Slime Rancher
PC

Slime Rancher – recenze hry

Hra Slime Rancher je úžasnou a možná trochu děsivou kombinací jednoduchosti, roztomilosti, podivnosti a dokonce zvrácenosti. Ačkoliv se tato kombinace může zdát trochu zvláštní a ne zcela reálná, věřte, že Slime Rancher jí skutečně je. Ale proč vlastně?

Pro Cycling Manager 2018 - 2
PC

Pro Cycling Manager 2018 – Tour de France u vás doma

Každé léto pravidelně sleduji zápolení těch nejlepších světových cyklistů na televizní obrazovce při Tour de France a zároveň očekávám příchod mé nejoblíbenější hry – Pro Cycling Manager a nejinak tomu bylo i loňské léto, kdy se na pultech obchodů objevil

Playstation Plus hry červen 2021
PS4

Ps Plus hry červen 2021

Červnová nadílka je tu hned počátkem měsíce, tak pokud už jste vše dohráli, stahujte a užijte si tradiční 2 nové gamesy na PS4 a jednu na Playstation 5.

Stray hra
PS4

Stray recenze hry

Hry jsou různé, žánry jsou různé, hlavní hrdinové také, o příběhových linkách ani nemluvě. Přesto se ale člověk nemůže povětšinou zbavit pocitu, že všechno už zná a pokud je tento člověk i hráčem, tak již hrál. Adventura Stray, o níž