Ps Plus hry červenec 2019

Červenec je tu, letní prázdniny přímo vybízí k tomu zahrát si nové hry nebo naopak dohrát ty staré, tak se podívejte, co je tento měsíc v nabídce PS Plus.

Tentokrát na vás čeká opravdu parádní gamesa, Detroit: Become Human je jen rok stará hra a určitě ji doporučuji zdarma stáhnout a zapařit. Grafika je luxusní a navíc je s českými titulky. A druhá gamesa jsou závody s auty, takže závodníci si užijí :)

Ps Plus hry červenec 2019

ps4 monthly games 07-2019

Přečtěte si ještě

horse racing 2016 ps4 demo
PS4

Horse Racing 2016 PS4 demo

Horse Racing 2016 Playstation 4 demo. Hra pro všechny, kdo má rád koně, dostihy a závody přes překážky. Je to také hra pro dva, takže stačí zapojit druhý ps4 ovladač a už to jede.

Grid - závody aut
PS4

GRID – recenze hry

Herní studio Codemasters je známé především díky svým závodním titulům. Po dvou velmi povedených simulacích F1 2019 a DiRT 2.0 přišel s něčím, co spíše potěší arkádové hráče. Řeč je o hře Grid. Co vše nám přinese?

Ps Plus hry květen 2023
PS4

Ps Plus hry květen 2023

Květen, měsíc lásky je tu, ale někdo možná dá raději přednost kvalitní hře, tak pojďme juknout na to, co nám u Sony v tomto měsíci připravili v Playstation Plus.

Jak vypnout systém PS5
PS5

Jak vypnout konzoli Playstation 5

Pro nového uživatele a majitele herní konzole Playstation 5 může být trošku složité vyznat se v tom, jak konzoli vypnout, ale jako vždy zde pro vás mám návod, jak a kde tuto volbu najít.