Ps Plus hry květen 2019

Květen je tu a s ním další nášup nových her pro Playstation Plus. Jsou tentokrát dvě a brzy najdete na Youtube kanálu Gamestar i ukázky.

Ps Plus hry květen 2019

ps4 monthly games 05-2019

Přečtěte si ještě

Jak napsat zavináč
PC

Jak napsat zavináč na klávesnici

Pro napsání znaku zavináč „@“ na klávesnici počítače proveďte následující kroky. Zde je několik běžných způsobů, jak udělat zavináč na různých klávesnicích a zařízeních.

Playstation hry
PS5

PS5 kompatibilní hry

PS5 je kompatibilní se stovkami her z předchozí konzole PlayStation 4. Zde je několik příkladů her, které jsou kompatibilní s Playstation 5.

Ps Plus hry únor 2024
PS4

Ps Plus hry únor 2024

Nový měsíc, nové hry a jak vidíte, už se vyplatí mít Playstation 5, protože majitelé této konzole dostanou vždy hru navíc, oproti jěm, kdo máte PS 4, tam jsou hry zadara jen 2.

syberia 2 xbox 360 demo
XBOX 360

Syberia 2 Xbox 360 demo

Syberia 2, pokračování legendární adventury, si můžete zahrát i na herní konzoli xbox 360. I na ty roky, kolik uplynulo od vydání hry, vypadá pořád relativně dobře.

ps4 star wars limited edition
PS4

Kde koupit Sony Playstation 4 nejlevněji?

Asi každý, kdo se zajímá o herní konzole, by doma měl rád novou PS4, protože i když Xbox One je také kvalitní zařízení, osobně bych zvolil Playstation 4. Kde najít nejlepší cenu a kde tuto nejlevnější konzoli koupit popisuji v