Duke Nukem 3D (MS-DOS) PC game

Duke Nukem 3D, jedna z největších legend z doby, kdy se ještě pařilo po síti tak, že se dva počítače propojily fyzicky kabelem :)

Zamáčkl jsem slzu a zahrál si Duka díky dosbox aplikaci i ve Windows 10. Naposledy jsem hru pařil snad před 15 lety a to dost intenzivně, tak snad na videu bude vidět, že si tu „mapu“ trochu pamatuju :)

Duke Nukem video

Související hry:

Přečtěte si ještě

Playstation hry
PS5

PS5 kompatibilní hry

PS5 je kompatibilní se stovkami her z předchozí konzole PlayStation 4. Zde je několik příkladů her, které jsou kompatibilní s Playstation 5.

the crew
PS4

The Crew Calling All Units PS4 Time Trial

Závodní hra The Crew Calling All Units by se dala přirovnat k autíčkům Forza Motorsport 2. Sami si zkuste demo, které je ale časově omezeno, po vypršení času už si bohužel nezahrajete a je nutná koupě plné verze.

Islanders: a minimalist city builder
PC

Islanders: a minimalist city builder – recenze hry

Budovatelských strategií je na trhu bezpočet: většinou jsou kompetitivní a snažíte se za pomocí svých vojenských jednotek uchránit území a prosperitu svého národa a životy svých poddaných, ať již proti zákeřné AI nebo proti živým hráčům.

Overcooked PS4 (Ps Plus 5/2019)
PS4

Overcooked PS4 (Ps Plus 5/2019)

Overcooked je v květnu na Playstation Plus zdarma. Hra je to výborná, doporučuji všem stáhnout. Je prima, když se nejedná vždy jen o bezhlavou střílečku, ale je nutné u hry občas i přemýšlet.